Verken de voordelen van een loopbaan bij ZorgSpectrum. Fiscaal voordeel, unieke kortingen, flexibele verlofopties en een organisatie die jouw inzet waardeert. De voorwaarden zijn conform de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen. Bekijk onze arbeidsvoorwaarden en ontdek waarom ZorgSpectrum meer is dan een werkplek; het is een thuis voor jouw groei en succes. Samen meer mogelijk!

Werken bij ZorgSpectrum?


Investeren in jouw groei
Ontwikkel jezelf met onze diverse opleidingsmogelijkheden, omdat we geloven in voortdurende groei en ontwikkeling.

Loonsverhoging 
2,5% per 1oktober 2024 conform cao VVT

Ruimte voor persoonlijke vrije tijd
Met 237,4 vakantie-uren op basis van 36 uur per week , bieden we jou de ruimte om te genieten van welverdiende rust.

Fiscaal voordeel door uitruil reiskosten
Profiteer van fiscale voordelen rondom je reiskostenvergoeding.

Balans in werk en leven met BalansBudget
Vanuit de CAO VVT kun je gebruikmaken van het sparen van BalansBudget, waardoor je jouw werk en persoonlijk leven in evenwicht houdt.

Financiële gemoedsrust met kortingen
Dankzij exclusieve kortingen op verzekeringen via Centraal Beheer en op zorgverzekeringen , zorgen we voor jouw financiële welzijn.

Aantrekkelijke aanbrengbonus
Wij waarderen jouw inzet bij het aandragen van nieuw talent. Ontvang een aantrekkelijke bonus als blijk van onze waardering.

Flexibiliteit in verlof op maat
Pas je verlof aan op basis van jouw godsdienst of levensbeschouwing, zodat je de feestdagen op een voor jou betekenisvolle manier kunt vieren.

Speciale aandacht voor belangrijke gebeurtenissen
Of het nu gaat om een huwelijk, tandartsbezoek of overlijden, we begrijpen dat persoonlijke momenten speciale aandacht verdienen.

Geleidelijke afbouw richting pensioen
Bij ZorgSpectrum ondersteunen we jouw reis naar pensioen met een afbouwregeling , zodat je in alle rust kunt genieten van je welverdiende pensioen.

Fiscaal voordeel met Fisc Free
Koop voordelig een fiets en geniet van gezonde en duurzame mobiliteit. Bij ZorgSpectrum moedigen we een actieve levensstijl aan.

Ondersteuning van jouw vakbond
Profiteer van fiscale voordelen rondom je reiskostenvergoeding.

Topcare
Als onderdeel van Topcare, een predicaat voor organisaties met hoogwaardige zorg, ben je verbonden met een netwerk van excellente zorgprofessionals.

Een warm welkom met ons onboardingsprogramma
Bij ZorgSpectrum start je niet alleen met een baan, maar met een ervaring. Ons uitgebreide onboardingsprogramma zorgt voor een vlotte integratie in ons team en de organisatie.

Wil je weten hoeveel je kan gaan verdienen? Klik dan hier
Of nou eens op je gemak de CAO doornemen? Klik dan hier