Waarom ZorgSpectrum bij jou past

Welke organisatie past bij mij? Het is een belangrijke vraag als je op zoek bent naar een leuke baan. Als je weet wat voor soort werkplek het beste is voor jou, kun je gerichter solliciteren. Het leuke van werken bij ZorgSpectrum is dat er veel mogelijk is dat we ervan overtuigd zijn dat er altijd wel een functie is die aansluit bij jóuw wensen en voorkeuren. Waarom wij vinden dat ZorgSpectrum bij jou past? Dat vertellen we je graag!

Goede doorgroeimogelijkheden

Jezelf blijven ontwikkelen en blijven uitdagen is belangrijk om plezier in je werk te houden. ZorgSpectrum begrijpt dit. Daarom bieden we onder meer opleidingen en mogelijkheden om door te groeien. We zijn een zeer veelzijdige organisatie, met veel verschillende (zorg)disciplines waardoor er veel mogelijkheden zijn om je deskundigheid te verbreden en je persoonlijk verder te ontwikkelen. We groeien graag met je mee.

Nieuwsgierig naar een voorbeeld uit de praktijk? Fysiotherapeut Bas Riemens vertelt in zijn blog dat hij samen met collega’s een nieuwe afdeling gaat opzetten voor onder andere dwarslaesie-patiënten.

Het verschil maken

Een andere reden waarom ZorgSpectrum bij jou past, is de impact van het werk dat je gaat doen. Cliënten krijgen te maken met geestelijke en/of lichamelijke achteruitgang. We vinden het belangrijk dat zij desondanks een fijne dag hebben. Dat het leven betekenis heeft voor hen. Jij kan daar aan bijdragen. Of je nu die verzorgende bent die een glimlach tovert op het gezicht van een cliënt. Die casemanager die zorgen wegneemt door een cliënt en diens mantelzorger te ondersteunen bij het vinden van passende hulp. Of die kok die elke dag weer een lekkere, gezonde maaltijd klaarmaakt. Jij maakt het verschil! Samen maken we betekenisvol leven voor cliënten mogelijk.

Dat is niet alleen fijn voor de cliënt en zijn/haar naasten, maar geeft jou ook een goed gevoel. Zo vertelt ook verpleegkundige Raymond Verstege in zijn vlog.

Leuke collega’s

Tot slot is het belangrijk dat je kunt werken in een gezellig team waar je op je plek zit. Met een leidinggevende die oog heeft voor jou en je ontwikkeling, die dichtbij en benaderbaar is en jou goed kent. Leuke collega’s zorgen er namelijk voor dat je je prettig voelt op het werk. Een hecht team inspireert en motiveert elkaar, waardoor je samen verder komt en groeit als persoon. En als het even wat minder lekker gaat, is het fijn dat je begripvolle collega’s hebt die je kunnen steunen.

Benieuwd wie er bij ZorgSpectrum werken? Je kunt alvast kennismaken met negen collega’s in deze blogs en vlogs.

Meer weten?

Op deze website kun je lezen hoe ZorgSpectrum is georganiseerd en wat onze missie en visie is. Bij de vacatures kun je zien naar welke nieuwe collega’s wij momenteel op zoek zijn. Daar zit vast een mooie baan voor jou bij! We hopen je binnenkort te ontmoeten.