Flexmedewerker helpende, helpende plus en verzorgende IG

Wij zijn op zoek naar medewerkers voor onze flexpool bij de bedrijfseenheid Bij u thuis. Als helpende, helpende plus of verzorgende IG kun je aan de slag in de gemeenten Houten, Vianen en Nieuwegein. Je hebt volledige flexibiliteit in het roosteren en kunt zelf bepalen welke diensten je wilt draaien, of ze nu kort of lang zijn. Bovendien kun je binnen de flexpool ervaring en kennis opdoen op verschillende afdelingen, waaronder dagcentra, de wijkteams en de afdeling Jonge Mensen met Dementie.

Wat bieden we je?

  • Salaris verzorgende IG conform CAO VVT (FWG 35): minimaal € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Salaris helpende plus conform CAO VVT (FWG 30): minimaal € 2.285,77 en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Salaris helpende conform CAO VVT (FWG 25): minimaal € 2.285,77 en maximaal € 2.928,86 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een contract van 0 uur per week in de flexpool;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Binnen de verschillende afdelingen ga je natuurlijk doen waar je goed in bent als helpende, helpende plus of verzorgende IG:

  • Afdeling Jonge Mensen met Dementie (JMD): de afdeling JMD richt zich op een vraag gestuurd aanbod. Gedurende de dag brengen bewoners tijd door met bezoekers, ’s nachts slapen zij in hun studio boven het dagcentrum. Het belangrijkste doel is om de cliënt zo lang mogelijk zelfstandig te laten zijn en de regie over zijn of haar eigen leven te behouden.
  • Wijkteam: onze bedrijfseenheid Vertrouwd Thuis is actief in de wijk. Dit unieke en waardevolle zorgconcept biedt mensen met een verpleeghuisindicatie de mogelijkheid om (langer) thuis te blijven wonen. De cliënten krijgen in hun eigen huis zorg, welzijn en dienstverlening aangeboden op een manier die bij hen past.
  • Wijkverpleging: de wijkverpleging biedt verpleegkundige zorg aan cliënten die zelfstandig wonen en herstellen na een operatie of ongeval. De wijkverpleegkundige stemt persoonlijke verzorging en medische zorg af op de individuele situatie van de cliënt. Je bent een belangrijke spil in de zorg rondom cliënten die thuis wonen en het netwerk. Binnen dit team heerst er een grote mate van vrijheid en zelfstandigheid.
  • Dagcentra: cliënten die zelfstandig wonen, maar wel hulp nodig hebben bij het omgaan met hun aandoening, ontvangen op onze dagbehandeling de nodige ondersteuning, behandeling en begeleiding gedurende de dag. Hier leren zij vaardigheden die hen helpen om beter te kunnen omgaan met hun aandoening.

Wie ben jij?

Een enthousiasteling met de benodigde diploma’s, die graag aan de slag wil op een dynamische werkplek met volop mogelijkheden!

Verzorgende IG niveau 3 diploma (of een gelijkwaardige opleiding)
Helpende Plus zorg en welzijn niveau 2 diploma aangevuld met het certificaat voor helpende plus
Helpende zorg en welzijn niveau 2 diploma

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Faiza el Kaderi via 06- 82780162 of stuur een mail naar f.elkaderi@zorgspectrum.nl.

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Lotte Hooimeijer, manager Wijkverpleging via l.hooimeijer@zorgspectrum.nl of 06-83096519.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 497

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris