Fysiotherapeut oproep

ZorgSpectrum is op zoek naar een fysiotherapeut oproep voor GRZ, PG en somatische langdurige zorg en eerstelijnsbehandelingen in Houten, Nieuwegein en Vianen.

Wat bieden we je?

  • Salaris conform CAO VVT (FWG 55): minimaal €3.256,53 en maximaal €4.906,49  bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • In eerste instantie bieden we een jaarcontract aan. Na een jaar heb je de mogelijkheid om te beoordelen of de functie bij je past en kun je ervoor kiezen om over te stappen naar een vast contract;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.
  • Om een beter gevoel te krijgen bij de afdeling kan je een dag vrijblijvend meelopen. We plannen graag een afspraak met je in!

Wat ga je doen?

Als fysiotherapeut zorg je voor behandeling, begeleiding en onderzoek van cliënten op locatie. Het doel is het verminderen en/of compenseren van stoornissen, beperkingen en participatieproblemen betreffende het bewegend functioneren van de cliënt. Je voert zelfstandig vakinhoudelijke diagnostiek en behandeling uit. Je neemt collega’s uit het team waar in de WLZ, GRZ en/of 1e lijns zorg.

Wie ben jij?

Je beschikt over een hbo diploma fysio-oefentherapie en bent kwaliteit geregistreerd. Jij bent deskundig, zelfstandig en integer. Daarnaast ben je op de hoogte van ontwikkelingen in het vakgebied en beoordeel je de praktische toepasbaarheid in relatie tot de zorgvraag. Je werkt systematisch en je blinkt uit in samenwerken. Je hebt inlevingsvermogen, treedt motiverend en stimulerend op. Ervaring of affiniteit met oudere doelgroepen is een pré.

Interesse?

Inhoudelijke vragen over de functie? Nancy Moorrees, manager paramedische zorg, beantwoordt deze graag. Nancy is bereikbaar via n.moorrees@zorgspectrum.nl of telefonisch via 06-16175699.

Je kunt natuurlijk ook direct solliciteren!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Mathijs de With via 06-51434908 of stuur een mail naar ma.dewith@zorgspectrum.nl.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet in behandeling genomen.

Vacaturenummer: 470

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris