Helpende Plus nachtdienst

Voor onze afdeling waar jonge mensen met dementie onze cliënten zijn in Houten zoeken wij nieuwe collega’s voor de nachtdienst.

Houd jij van een sportieve uitdaging en heb je een helpende diploma? Wij komen graag met jou in contact! Wij hebben de leukste en meest uitdagende functie voor jou!

Wat bieden we je?

  • Salaris helpende plus conform CAO VVT (FWG 30): minimaal € 2.285,77 en maximaal € 3.013,60 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Als helpende plus werk je met jonge mensen die een vorm van dementie hebben en nog volop en actief in het leven staan. Daarbij is jouw doel dat de cliënt zo lang mogelijk regie blijft houden in zijn of haar leven. Je bent sociaal in de omgang en werkt met passie voor onze cliënt. Onze afdeling richt zich op een vraag gestuurde aanbod. Een greep uit jouw werkzaamheden:

  • Verzorgen en begeleiden van ADL, (huishoudelijke) activiteiten en een zinvolle dagbesteding. Je laat hierin de cliënt zoveel mogelijk zelf bepalen wat hij of zij zelf wil en kan doen
  • Daarnaast verricht je eenvoudige verpleegtechnische handelingen en geef je medicatie.
  • Creativiteit is belangrijk. Niet alleen in aanbod van activiteiten maar ook bij het behouden en stimuleren van de zelfregie van de bewoner. Welzijn staat bij jou hoog in het vaandel. Het gaat om de mens en niet de ziekte (die vaak op de voorgrond wordt gezet).
  • Omdat je nauw betrokken bent bij de cliënt signaleer en rapporteer je lichamelijke en geestelijke veranderingen. Je bent daardoor een belangrijke schakel tussen de cliënt, zijn of haar naasten en je collega’s.

Wie ben jij?

Jij bent als helpende plus iemand met een flinke dosis enthousiasme, je hebt humor, bent een echte nachtuil en zoekt een organisatie waarbij werksfeer een belangrijk onderdeel is. Jij beschikt over een diploma Helpende (niveau 2) met aanvullende Plus module. Ervaring met cliënten met een vorm van dementie is een pré.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Faiza el Kaderi via 06- 82780162 of stuur een mail naar f.elkaderi@zorgspectrum.nl.

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Romy Agterberg, manager zorg en welzijn JMD via r.agterberg@zorgspectrum.nl of 06-20521157.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 521

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris