Verpleegkundige nachtdienst

In het kort

Ben jij een nachtbraker met een hart voor zorg? Kom ons team versterken op de revalidatieafdeling van De Geinsche Hof  in Nieuwegein! Wij zijn op zoek naar een toegewijde verpleegkundige die klaar staat om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden tijdens de nachtdienst. Met een werkweek van 28 uur kun je jouw passie voor zorg combineren met een goede werk-privébalans. Join ons team en maak een verschil in het leven van anderen.

Voor het team van afdeling  geriatrische revalidatie in de Geinsche hof in Nieuwegein zijn we op zoek naar een MBO verpleegkundige specifiek voor de nachtdiensten.

Op de afdeling begeleidt je cliënten die revalideren na bijvoorbeeld een ziekenhuisopname.

Je komt terecht in een relatief klein en hecht team wat zich kenmerkt door een hoge mate van ambitie en professionaliteit. De werkomgeving is dynamisch en vooruitstrevend. Er heerst een fijne werksfeer waar het team veel samen ontwikkelt en voor elkaar inspringt waar nodig.

Wat bieden we je?

  • Salaris conform CAO VVT (FWG 45): minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling voor 28uur per week, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

    Eén van de vele dingen waar we bij ZorgSpectrum trots op zijn is dat onze medewerkers veel vrijheid voelen. Ze mogen hun expertise gebruiken op een manier zoals zij dat willen. Wil je nóg meer kennis opdoen? Dan juichen wij dat alleen maar toe. Wij hebben een ruim opleidingsbudget. Je arbeidsvoorwaarden komen uit de cao VVT. In het kort: je krijgt flexibele werktijden, een pensioenregeling bij Pensioenfonds Zorg & Welzijn, kunt gebruik maken van het fietsplan, mag aanspraak maken op een collectieve zorgverzekering en een inkomensverzekering.

Wat ga je doen?

Jij gaat werken binnen een warm team met een mooie mix van ervaren en nieuw startende collega’s. De afdeling biedt zorg, begeleiding en behandeling aan cliënten na een ziekenhuisopname en bestaat uit 2 vleugels met ieder 20 bedden. Cliënten verblijven hier tijdelijk om ervoor te zorgen dat de cliënt kan herstellen, waarna terugplaatsing naar de oorspronkelijke thuissituatie of een andere passende zorgsetting plaatsvindt. Wij zoeken een MBO verpleegkundige voor 28 uur per week.

Wie ben jij?

Jij bent een pionier, ondernemend, resultaat- en oplossingsgericht. Jij staat stevig in je schoenen en kunt weerstand bieden bij tegengestelde belangen. Jij bent daadkrachtig en hebt een bepaalde mate van senioriteit. Je hebt overtuigingskracht en kunt draagvlak creëren. Je bent sociaal vaardig, tactisch en brengt een enorme dosis aan enthousiasme mee.

Daarnaast:

  • Je hebt een MBO verpleegkunde met aanvullende specialisatie en bent BIG gecertificeerd;
  • Ervaring met de doelgroep is een pré maar zeker geen vereiste. We gaan je intern daar waar nodig bijscholen;
  • Je hebt affiniteit met de doelgroep revalidatie;
  • Je bent flexibel en past je makkelijk aan de snel veranderende wereld van zorg.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Faiza el Kaderi via 06- 82780162 of stuur een mail naar f.elkaderi@zorgspectrum.nl.

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Marianne Kwak, manager zorg en welzijn TBO De Geinsche Hof via het emailadres m.kwak@zorgspectrum.nl of telefoonnummer 06-16097755.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 510

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris