Verzorgende IG Hof van Batenstein Vianen

In het kort

Voor onze locatie Hof van Batenstein in Vianen zijn wij op zoek naar een verzorgende IG. Het gaat hierbij om 24 uur per week.

Wat bieden we je?

  • Salaris conform CAO VVT (FWG 35): minimaal € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Jij werkt als verzorgende IG bij het onderdeel Nieuw thuis op onze locatie Hof van Batenstein in Vianen. ZorgSpectrum Nieuw thuis is daadwerkelijk het nieuwe thuis van de dementerende bewoner. De afdeling bestaat uit circa 30 medewerkers en kenmerkt zich door een hoge mate van enthousiasme en positiviteit met hart voor de bewoner. Je komt terecht in een hecht en sociaal team die samen bouwt aan kwaliteit en optimalisatie.

Natuurlijk zul je je richten op datgene waar je goed in bent en wat je motiveert om voor de zorg te kiezen, of dat nu recent is of al een tijdje geleden: het bezorgen van een aangename dag voor de bewoners op alle vlakken. Je ondersteunt de bewoners bij de zorg, op de gebieden waar zij dit niet meer kunnen, terwijl hun eigen regie behouden blijft.

Als gediplomeerd verzorgende weet je als geen ander hoe belangrijk het is om samen met je collega’s ervoor te zorgen dat de bewoners een goede dag invulling hebben. Zie deze vacature dan ook als een kans om de afdeling en ons team te leren kennen. De koffie staat klaar (of thee, als koffie niet zo jouw ding is). Als je geïnteresseerd bent om een dag(deel) mee te lopen, is dat geen probleem. We plannen dit graag samen met jou in op een moment dat voor jou uitkomt.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een flinke dosis enthousiasme en hebt een groot zorghart.
Daarnaast beschik je over een afgerond mbo 3 opleiding Verzorgende IG.

Interesse?

Je kunt direct solliciteren!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Savannah Schreuder via 06- 57 84 35 24 of stuur een mail naar s.schreuder-vandenhatert@zorgspectrum.nl

Bij vragen over de functie, bel of mail gerust even met Miranda Heijgen-Veldhuizen, manager Zorg en Welzijn via m.heijgen-veldhuizen@zorgspectrum.nl of 06-57152472.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 508

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris