Verpleegkundige St. Antonius Ziekenhuis

In het kort

Voor de herstelafdeling in het St. Antonius Ziekenhuis Nieuwegein zijn wij op zoek naar een mbo verpleegkundige voor 32 uur per week.

Wat bieden we je?

  • Salaris conform CAO VVT (FWG 45): minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.848,27 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Je gaat natuurlijk doen waar je goed in bent en waarom je voor de zorg hebt gekozen of dat nu recent is of al wat langer geleden: de cliënten een fijne dag bezorgen in de breedste zin van het woord. Als verpleegkundige heb je een dynamische, afwisselende en verantwoordelijke baan. Het team bestaat uit circa 25 collega’s en kenmerkt zich door een hoge mate van gedrevenheid en professionaliteit. Je komt terecht in een hecht team en er heerst een open cultuur.

Geen dag is hetzelfde als verpleegkundige. Hierbij een kleine impressie van de werkzaamheden:  Je verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten tijdens het revalidatie- en herstelproces volgens het revalidatieplan. Daarnaast stel je een verpleegkundige diagnose op basis hiervan het revalidatieplan. Ook plan en coördineer je het zorgproces en bewaakt de continuïteit. Je ondersteunt je collega’s en geeft voorlichting, informatie, advies en klinische lessen op verpleegkundig gebied. Ook geef je werkbegeleiding aan leerlingen en stagiaires. Tot slot begeleidt je cliënten en netwerk bij sociale vraagstukken, ziekte, ziekenhuisopname of terminale situaties.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een flinke dosis enthousiasme, je hebt humor en zoekt een team waarbij werksfeer een belangrijk onderdeel is. En het zal je niet verbazen je bent in bezit van een mbo verpleegkundig diploma niveau 4. Bij voorkeur twee jaar werkervaring. Een BIG registratie is wenselijk maar heb je die op dit moment niet dan zorgen we er samen met jou voor dat je jezelf z.s.m. kunt her- registreren in het BIG register.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Savannah Schreuder via 06- 57 84 35 24 of stuur een mail naar s.schreuder-vandenhatert@zorgspectrum.nl

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Heidi Hölscher, manager Tijdelijk bij ons via h.holscher@zorgspectrum.nl of telefoonnummer 06-3304 3818. Ze komt graag in contact met je.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 468

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris