Verzorgende IG

Voor onze locatie Vreeswijk in Nieuwegein (revalidatieafdeling) zijn wij op zoek naar een verzorgende IG. Ben jij in bezit van verzorgende IG diploma, heb jij affiniteit met ouderen met een vorm van dementie én op zoek naar meer uitdaging in je vak? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat bieden we je?

  • Salaris verzorgende IG conform CAO VVT (FWG 35): € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

TBO (bedrijfseenheid Tijdelijk bij Ons) locatie Vreeswijk is een revalidatie afdeling voor 16 cliënten met cognitieve problemen ten gevolge van dementie/ hersenletsel of andere onderliggende problematiek. Jij bent als verzorgende IG een belangrijke schakel in het screenen, observeren en kijken naar welke zorg passend is voor desbetreffende cliënt.

Daarnaast is het een afdeling voor revalideren na ziekenhuisopnames waarbij we tevens plekken aanbieden voor crisisopnames. Gedragsobservaties zijn van groot belang, je kijkt met jouw opmerkzame blik naar wat het meest passende is voor onze cliënten. Een afdeling met veel verschillende ziektebeelden waarin je nog kan leren en je de verdieping rondom gedrag en dementie kan vinden. Dit alles doe je samen met familie, cliënt, arts, psycholoog, fysiotherapeut en verplegend team. Je bent hier nooit alleen!

Wie ben jij?

Het zal je niet verbazen dat wij een collega zoeken met een verzorgende IG diploma die bekend is met zorg voor mensen met dementie. Maar je bent bovenal iemand die het leuk vind om net een stapje verder te kijken en enthousiast wordt van een uitdaging.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Savannah Schreuder via 06- 57 84 35 24 of stuur een mail naar s.schreuder-vandenhatert@zorgspectrum.nl

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Thomas Slingerland, Manager zorg en welzijn via t.slingerland@zorgspectrum.nl of telefonisch via 06-10072107.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 440

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris