Verzorgende IG Nachtdienst

In het kort

Voor onze locatie Het Houtens Erf in Houten zijn wij op zoek naar een verzorgende IG voor het draaien van nachtdiensten. Het gaat hierbij om 24 uur per week, meer werken als 24 uur is ook mogelijk maar dan vragen we je ook dag en avonddiensten te draaien. In de nachtdienst ben je verantwoordelijk voor 2 teams met ieder 16 bewoners in de doelgroep PG en dubbelproblematiek. Uiteraard kun je wanneer het nodig is terugvallen op je collega’s uit de andere teams.

Wat bieden we je?

  • Salaris verzorgende IG conform CAO VVT (FWG 35): minimaal € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling voor 24 uur per week, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Eén van de vele dingen waar we bij ZorgSpectrum trots op zijn is dat onze medewerkers veel vrijheid voelen. Ze mogen hun expertise gebruiken op een manier zoals zij dat willen. Wil je nóg meer kennis opdoen? Dan juichen wij dat alleen maar toe. Wij hebben een ruim opleidingsbudget.

Wat ga je doen?

Je gaat natuurlijk doen waar je goed in bent en waarom je voor de zorg hebt gekozen of dat nu recent is of al wat langer geleden: de bewoners een dag/nacht bezorgen in de breedste zin van het woord. Je ondersteunt de bewoner bij de zorg, daar waar ze dit niet meer kunnen en met behoud van eigen regie. Samen met je collega’s creëer je rust door oog te hebben voor de behoefte van de individuele bewoner. Maar dat weet je als gediplomeerd verzorgende als geen ander, zie deze vacature als een mogelijkheid om kennis te komen maken met ons als team, de koffie staat klaar (of thee wanneer koffie niet zo je ding is). Wil je een dag(deel) meelopen? Geen probleem, dat plannen we samen in op een moment dat het uitkomt.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een flinke dosis enthousiasme, je hebt humor en zoekt een team waarbij werksfeer een belangrijk onderdeel is. En het zal je niet verbazen je bent in bezit van een verzorgende IG opleiding (of een gelijkwaardige niveau 3 opleiding).

Interesse?

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Savannah Schreuder via 06- 57 84 35 24 of stuur een mail naar s.schreuder-vandenhatert@zorgspectrum.nl

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met José Witte, manager Nieuw thuis via j.witte@zorgspectrum.nl of 06-57725925.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturenummer: 436

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris