Verzorgende IG

ZorgSpectrum heeft een mooie kans beschikbaar op onze revalidatieafdeling in Utrecht, waar we op zoek zijn naar een gediplomeerde verzorgende IG om ons team te versterken. Je werkt gemiddeld 32 uur per week en bent flexibel inzetbaar, waarbij wij natuurlijk rekening houden met jouw persoonlijke wensen.

Ben jij een toegewijde verzorgende IG en ambieer je een carrière bij een ambitieuze zorgorganisatie die ruimte biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling? Bij ZorgSpectrum geloven we in de kracht van ons team en staan we open voor jouw talent. Laten we samen kennismaken en ontdekken hoe jij kunt bijdragen aan hoogwaardige zorg!

Wat bieden we je?

  • Salaris verzorgende IG conform CAO VVT (FWG 35): minimaal € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Wil jij als gedreven verzorgende IG aan de slag binnen ons team ‘Tijdelijk Bij Ons’ in Utrecht? Hier zijn we gespecialiseerd in herstel- en revalidatiezorg voor cliënten die tijdelijke ondersteuning nodig hebben na een dwarslaesie. Als verzorgende IG speel je een cruciale en hoog gewaardeerde rol in het verzorgen en begeleiden van onze cliënten. Je biedt zorg en behandeling volgens het individuele zorgplan, met aandacht voor zowel het fysieke als het psychische welzijn. Sluit je aan bij ons team en maak een wezenlijk verschil in het leven van onze cliënten terwijl je jezelf professioneel ontwikkelt.

Spreekt dit je aan? Dan maken we graag kennis met je!

Wie ben jij?

Jij hebt een MBO 3 opleiding verzorgende IG afgerond, hebt minimaal 1 jaar ervaring als verzorgende IG en bent bereid om wisselende diensten te draaien.

Wij hebben ook mogelijkheden om een dag(deel) mee te lopen. Zo kun je echt de sfeer proeven en kijken hoe het jou bevalt!

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Savannah Schreuder via 06- 57 84 35 24 of stuur een mail naar s.schreuder-vandenhatert@zorgspectrum.nl

Bij vragen over de functie kun je bellen of mailen met Heidi Hölscher, manager Tijdelijk bij ons via h.holscher@zorgspectrum.nl of telefoonnummer 06-3304 3818. Ze komt graag in contact met je.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt op prijs gesteld (enkel o.b.v. W&S).

Vacaturenummer: 409

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris