BBL leerling

Voor ons maakt het geen verschil, of je nu als enthousiasteling op zoek bent naar een BBL leerwerkplek en dus net start en de zorg in wil of je wilde altijd al de zorg in maar het is er nooit van gekomen….tot nu dan…niet verder zoeken want je bent bij ons aan het juiste adres! Wij gaan je helpen zoveel mogelijk zorgervaring op te doen als jij wil, die je verder helpt in je loopbaan in de zorg. We hebben BBL plekken beschikbaar op niveau 2 (helpende), niveau 3 (verzorgende) en niveau 4 (verpleegkundige).

We vertellen je heel graag meer over hoe dat BBL traject er bij ons voor jou specifiek uit gaat zien, omdat jij met jouw achtergrond en wellicht eerdere werkervaring uniek bent.

Wat bieden we je?

  • Een salaris noemen is lastig omdat je uniek bent, we kijken samen met jou naar een passend salaris gebaseerd op je werkervaring en je behaald diploma’s. Wel ‘standaard’ is de eindejaarsuitkering van 8,3%;
  • Uitstekende studieregeling waarbij je opleiding volledig wordt vergoed en waarbij je bij ZorgSpectrum géén studieschuld opbouwt.
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een goede pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, een inkomensverzekering, regeling fietsplan;
  • Tal van opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Je werkt tijdens je opleiding jaarlijks in een ander team en bij een andere doelgroep om zoveel mogelijk kennis en ervaring op te doen, je komt nog eens ergens!

Wie ben jij?

Als we ieder uniek persoon moeten gaan beschrijven komen we woorden tekort. We vinden het vooral belangrijk dat je een zorghart hebt, dat je van aanpakken houdt en het niet erg vindt om naast je werk nog aan je huiswerk te gaan zitten. Qua instroom is veel mogelijk. Wij kunnen hier een lijst aan competenties en kwaliteiten opsommen, maar gaan veel liever het gesprek met jou aan om te kijken of we een match kunnen maken.

Interesse of vragen?

Uiteraard mag je direct solliciteren maar zit je nog met vragen aarzel niet en zoek contact met ons, als praktijkopleider vertellen we je heel graag meer en beantwoorden je vragen.

Dus bel of app met Sophie van Bergen van het team Leren en Ontwikkelen via
06-57714186. Mailen mag uiteraard ook via opleidingen@zorgspectrum.nl.

Voor meer informatie over werken en leren, kijk ook eens op onze website: Werken en leren – ZorgSpectrum (werkenbijzorgspectrum.nl).

Vacaturenummer: 358

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris