Verzorgende IG

Ben jij een verzorgende IG die op zoek is naar een nieuwe uitdaging? Wil jij werken bij een zorgorganisatie waar je veel ruimte krijgt voor eigen initiatief? ZorgSpectrum is op zoek naar jou!

Voor onze locatie Het Haltna Huis in Houten zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste verzorgenden IG. Jij werkt voor het onderdeel Nieuw thuis. ZorgSpectrum Nieuw thuis is daadwerkelijk het nieuwe thuis van de bewoner. Hier worden bewoners ondersteund en begeleid worden bij het leven. De doelgroep is bewoners met somatische aandoeningen.

Je komt terecht in een team van circa 30 collega’s wat zich laat omschrijven als een hecht, gedreven en professioneel team.

Wat bieden we je?

  • Salaris conform CAO VVT (FWG 35): minimaal € 2.399,49 en maximaal € 3.256,53 bruto per maand op fulltime basis (36 uur);
  • Loonsverhoging van 2,5% per 1 oktober 2024, conform cao VVT;
  • Vakantietoeslag van 8% en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
  • Een vaste aanstelling, zodat je met vertrouwen aan je toekomst kunt bouwen;
  • Een tegemoetkoming in reiskosten en onregelmatigheidstoeslag conform de cao VVT;
  • Secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioenregeling, collectieve zorgverzekering, inkomensverzekering en een regeling voor een fietsplan;
  • Ruime mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling om je carrière verder te brengen;
  • Fijne collega’s met wie je in een goede, informele sfeer samenwerkt.

Wat ga je doen?

Als verzorgende IG ga je natuurlijk doen waar je goed in bent en waarom je voor de zorg hebt gekozen, of dat nu recent is of al wat langer geleden: de bewoners een fijne dag bezorgen in de breedste zin van het woord. Je ondersteunt de bewoner bij de zorg, daar waar ze dit niet meer kunnen en met behoud van eigen regie. Samen met je collega’s zorg je dat de bewoners een goede dag invulling hebben en het contact met de naasten op orde is.

Je ondersteunt de verpleegkundigen en het multidisciplinaire team in de behandeling, visites en overleggen. Er wordt daarbij methodisch en met als basis persoonsgerichte zorg gewerkt. Alles gericht op de bewoner met ieders eigen behoeften.

Wie ben jij?

Jij beschikt over een afgeronde MBO 3 opleiding verzorgende IG, aangevuld met minimaal twee jaar ervaring als verzorgende IG.

Interesse?

Wij ontvangen graag jouw sollicitatie!

Heb je vragen over de procedure? Bel of WhatsApp met Carmen Lueb Jansen via 06- 22784720 of stuur een mail naar c.jansen@zorgspectrum.nl.

Bij vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeroen van Basten, manager zorg en welzijn het Haltna Huis via j.vanbasten@zorgspectrum.nl of 06-23456916

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt op prijs gesteld (enkel o.b.v. W&S).

Vacaturenummer: 320

Solliciteer nu
3

Redenen om te kiezen voor ZorgSpectrum

Reden 1

Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en door te groeien

Reden 2

Je werkt in een betrokken team, samen maak je het verschil voor onze cliënten

Reden 3

Je werkt met leuke collega's in een gezellige omgeving met een goed salaris